Gen 4: 2011-2015 Kit Ecu problems - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 06-12-2017, 09:14 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Posting Frequency
 
Kit Ecu problems

Hey All, downloaded the Kit software on my laptop using windows8 and had no problems last season. opened up the program to turn on the QS setting but i cant read from Ecu. everytime i try to read from Ecu keeps telling me " no response from Ecu" any suggestions?
pedro32 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-13-2017, 04:37 AM
Track Day Rider
 
Carlos76's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Europe
Posts: 236
Posting Frequency
 
Check in Windows Device Manager what is the COM port number assigned to cable, then check that same port is set in Kit software.

Gen4 race: high spec.
Suzuki GSX1300R Hayabusa 2013: stock.
Kawasaki KX450F 2016: love it.
Carlos76 is offline  
post #3 of 3 Old 06-13-2017, 11:18 AM
WSB Rider
 
Join Date: Nov 2014
Location: Santa Cruz, CA
Posts: 523
Posting Frequency
 
If it's Gen4 kit ecu, it is a known issue that anything newer than Windows XP will most likely not work. Many have tired and failed with only a few who got lucky to make it work. Search the forum, there's a long thread on this issue.
Lanister is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome