Gen 4: 2011-2015 Woolich launch control - Kawasaki ZX-10R.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 04-19-2018, 02:56 PM Thread Starter
GP Rider
 
mpp12's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,494
Posting Frequency
 
Woolich launch control

Im having problems with my launch control

When I let go of the clutch the bike goes fast BUT then like stops accelerating for 1 sec and then keeps on going...

where in the settings is this... what Im missing..

thanks for your help guys
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	launch control ver1.PNG
Views:	17
Size:	70.5 KB
ID:	415498  
mpp12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-19-2018, 03:02 PM Thread Starter
GP Rider
 
mpp12's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,494
Posting Frequency
 
also
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	launch control ver2.PNG
Views:	14
Size:	74.4 KB
ID:	415506  
mpp12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome