Gen 4: 2011-2015 Dropping Power/Cylinder Issue with PC V - Page 4 - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 67 Old 05-05-2014, 07:16 PM
Street Rider
 
DutchNinja's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: The Netherlands, Europe
Posts: 89
Posting Frequency
 
I have a Euro spec bike with a flashed ECU. Does anyone know if I still need the O2 optimizer with the PCV?


ECU Flash / Akrapovič Slip-on + Link pipe / MWR HE Airfilter / -1+1 Gearing / Pirelli Diablo Supercorsa SP V2 / FP Racing levers
DutchNinja is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 67 Old 05-05-2014, 10:11 PM
GP Star
 
peterd10r's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Australia
Posts: 2,441
Posting Frequency
Images: 7
    
Garage
If you have a 02 sencor I am pretty sure you do because the oem 02 sencor trys to play with your a/f (for pollution with A.D.R ) in the Aussie models, pretty sure Euro are the same

Sent from Motorcycle.com Free App
peterd10r is offline  
post #33 of 67 Old 07-17-2014, 06:54 PM
Squid
 
THORKILL's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: san francisco
Posts: 6
Posting Frequency
Images: 1
 
reflash

Archer I have been trying to send you a message but not successful.
What hardware are you using to perform your reflashes?
Woolich racing is moving and has not responded to my email, ghouls not respond, factory pro not respond.
I want to do the work myself. I want to unlock the ecu on my 2005zx10r
THORKILL is offline  
 
post #34 of 67 Old 08-17-2014, 05:24 PM
Squid
 
Join Date: Dec 2012
Location: ft bragg
Posts: 11
Posting Frequency
 
Ok guys I pull my fi code and it was 39 (battery) now when I start the bike up the rpms spike up to about 3500k then after a couple of seconds it idles fine and suggestions? And I'am running pcv auto tune kn filter block off plates and a archer ecu flash
cjordan310 is offline  
post #35 of 67 Old 08-21-2014, 11:03 AM
Squid
 
m3lelena's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 38
Posting Frequency
 
hi all,
Got a Euro spec as well. tryed the 1.9.2 but still having issues. any updates on this? help appreciated.

bike spec: PC5+autotune + Austin racing GPR2R slip on
m3lelena is offline  
post #36 of 67 Old 08-22-2014, 09:32 PM
Bry
Track Day Rider
 
Bry's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Tampa, FL
Posts: 111
Posting Frequency
 
Seems like I'm having an issue with this, or something, as well.

2011
Mods: Akra slip-on, PC5, ECU flash (rumored, but haven't confirmed)

Symptoms:

-Had a slight stumbling feeling a few days ago. Lasted 5 seconds, maybe. Roads were wet and I chalked it up to the TC. A few minutes prior though, my fuel light came on so I stopped and got a full tank of gas: 93 octane.

-Did the stumbling again today on my way home, however it didn't quit. Same tank of gas. 10-ish or so miles from fuel light coming on. Started sounds like a v-twin. Found the closest parking lot and pulled in and it shut off on it's own. Can smell the fuel.

-Tried to restart once, but it made a very loud squealing sound from underneath the tank. Pushed it home.

3,100 miles...all fluids changed within the last 1,100 miles. I do have a 2 year, $0 deductible warranty. It was dark by the time I got home, so I didn't lift the tank to peak around. And quite honestly, I bought the warranty so I don't have to screw with it. I am mechanically inclined however.

Could the PC5 be the problem?

'11 10R
'07 GSXR 750
Bry is offline  
post #37 of 67 Old 10-06-2014, 10:06 PM
Champion Rider
 
tukn20s's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: los angeles
Posts: 339
Posting Frequency
 
Im having this issue..called dynojet and will be returning so they can test.
gotta be sonething wrong. Bike ran fine before i installed it.

2012 ZX10R
Zero Gravity Corsa Windscreen
SATO Racing:
Frame Sliders,Bar Ends,Axle Sliders,
Swing Arm Spools,Racing Hooks,
Helmet Lock
Austin Racing GP2R
GUHL Flash
ASV Levers
R&G Radiator & Header Guard
Michelin Pilot Road 4's, Front/Rear
Targa FE w/ Rizoma turn signals
Spiegler Rennsport Brake Lines, Front/Rear
R&G Carbon Fiber Tank & Tail Sliders
Race Tech Tank & Knee Pads
Light Tech Chain Adjusters
tukn20s is offline  
post #38 of 67 Old 10-06-2014, 10:57 PM
Bry
Track Day Rider
 
Bry's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Tampa, FL
Posts: 111
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by tukn20s View Post
Im having this issue..called dynojet and will be returning so they can test.
gotta be sonething wrong. Bike ran fine before i installed it.
Did you have the squealing too?

Damn bike kept running like dog crap. I updated the firmware and still had no change. I ended up removing the PC5 to try it without it for the second time. It did have the "stock/zero map" uploaded so I assumed the PC wasn't doing anything except powering on. After removing it, the bike has been running like a beast for the past few weeks. I haven't had time to get a hold of Dynojet about the unit, but will be doing so this week.

'11 10R
'07 GSXR 750
Bry is offline  
post #39 of 67 Old 10-06-2014, 11:42 PM
Champion Rider
 
C3L1CA's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Minnesnowta
Posts: 461
Posting Frequency
 
Mine says 1.0.6.4 on the top and haven't had any issues
C3L1CA is offline  
post #40 of 67 Old 10-09-2014, 04:21 PM
Squid
 
WNTED's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney
Posts: 36
Posting Frequency
Images: 2
 
I have a gen 3 same issue, bike keeps stalling. I removed the pcv and it is fine I suspect a faulty pcv as it makes no difference which map I run.

CBR250, ZX6R, YZF R1, GSXR 1000 and then back to the best ZX10R!
WNTED is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome