Gen 4: 2011-2015 Dropping Power/Cylinder Issue with PC V - Page 2 - Kawasaki ZX-10R.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 67 Old 09-20-2013, 11:12 PM
ZX-10R enthusiast
 
dudewhrsmybike's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston, Texas
Posts: 6,487
Posting Frequency
Images: 4
       
Garage
Quote:
Originally Posted by Zr1 View Post
Great post, wish I would have found this before dropping my bike off and getting charged $$$$!! Completely my fault though for not searching. Great post zx10rarcher
Bitch I told you this was likely the cause ....SMH


Sent from Motorcycle.com App

Strictly for my Ninjas

2011 ZX-10R ABS

17/41, Woolich Racing Tuned ECU and QS, Rifleman's 1/5th throttle insert, CL XBK5 pads, Yosh case sliders, Mivv Carbon w/ Ti Akra link
dudewhrsmybike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 67 Old 09-21-2013, 07:35 AM
Zr1
Champion Rider
 
Zr1's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Houston
Posts: 288
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by dudewhrsmybike View Post
Bitch I told you this was likely the cause ....SMH


Sent from Motorcycle.com App
Don't shake your head at me, fuggstick.

You just worry about keeping those new fairings shiny side up from now on ;)

CMRA #713
Zr1 is offline  
post #13 of 67 Old 09-23-2013, 12:13 PM
ZX-10R enthusiast
 
dudewhrsmybike's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston, Texas
Posts: 6,487
Posting Frequency
Images: 4
       
Garage
Quote:
Originally Posted by Zr1 View Post
Don't shake your head at me, fuggstick.

You just worry about keeping those new fairings shiny side up from now on ;)
Same to you, and keep it off the garage floor ya f..... loser


Sent from Motorcycle.com App

Strictly for my Ninjas

2011 ZX-10R ABS

17/41, Woolich Racing Tuned ECU and QS, Rifleman's 1/5th throttle insert, CL XBK5 pads, Yosh case sliders, Mivv Carbon w/ Ti Akra link
dudewhrsmybike is offline  
 
post #14 of 67 Old 10-20-2013, 01:59 PM
Zr1
Champion Rider
 
Zr1's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Houston
Posts: 288
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by dudewhrsmybike View Post
Same to you, and keep it off the garage floor ya f..... loser


Sent from Motorcycle.com App
You homo, I told you that story in confidence

CMRA #713
Zr1 is offline  
post #15 of 67 Old 10-21-2013, 10:52 AM
Zr1
Champion Rider
 
Zr1's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Houston
Posts: 288
Posting Frequency
 
1.0.6.4 has been giving me issues lately. I'm going to try the 1.6.10 here today.

Will the expansion module need to be updated before it's installed on the bike?

CMRA #713
Zr1 is offline  
post #16 of 67 Old 10-28-2013, 02:59 PM
Squid
 
zxstatik's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Hudson, FL
Posts: 15
Posting Frequency
 
Big thanks, for taking the time to write this up!

I had a PCV installed, along with getting my Yoshimura R77 pipe, a few weeks ago. Have been having this happen, once or twice a week, since then. Going to pull my seat this upcoming weekend and updating the firmware, to see if that fixes it. Would be freakin' awesome if that's ALL it takes to put a stop to it. For now I've just been pulling off the road, shutting her down and restarting to stop it (which does work). I'm keeping my fingers crossed, that this will do it. Thanks again!
zxstatik is offline  
post #17 of 67 Old 01-21-2014, 06:58 PM
Squid
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Posting Frequency
 
I installed Guhl ECU flash and PC5 last week. I got first symptoms second day, no power, engine was "burping". Switched ignition off and back on. No issues for a week. Today at the morning, no power, engine sounded bad, "burping". During lunch break same thing, first worked well, then two times in a row one cylinder out and "burping".

Started to google.

FW was 1.8.5, now I updated FW to 1.9.2. I hope this will end this story. Will update.
Aksonn is offline  
post #18 of 67 Old 01-28-2014, 02:44 PM
Squid
 
Join Date: Jan 2014
Location: Houston, TX
Posts: 3
Posting Frequency
 
Quote:
Originally Posted by dudewhrsmybike View Post
Bitch I told you this was likely the cause ....SMH


Sent from Motorcycle.com App
And you never thought to mention it to me when I told you about it??? SMH

Well, now I know. I'll be updating as soon as the weather's nice enough to step outside.
ArmyApe is offline  
post #19 of 67 Old 01-28-2014, 08:38 PM
ZX-10R enthusiast
 
dudewhrsmybike's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston, Texas
Posts: 6,487
Posting Frequency
Images: 4
       
Garage
Quote:
Originally Posted by ArmyApe View Post
And you never thought to mention it to me when I told you about it??? SMH



Well, now I know. I'll be updating as soon as the weather's nice enough to step outside.

I didn't think it sounded like the same problem, that's probably why.


Sent from Motorcycle.com App

Strictly for my Ninjas

2011 ZX-10R ABS

17/41, Woolich Racing Tuned ECU and QS, Rifleman's 1/5th throttle insert, CL XBK5 pads, Yosh case sliders, Mivv Carbon w/ Ti Akra link
dudewhrsmybike is offline  
post #20 of 67 Old 02-08-2014, 04:53 PM
Squid
 
Join Date: Jan 2014
Location: Houston, TX
Posts: 3
Posting Frequency
 
Just downloaded and installed V 1.10.6. If I have any issues, I'll post up as soon as I can. Otherwise, here's hoping it solves the issue!
ArmyApe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome