Bike Wont Rev Past 9000 RPM - Kawasaki ZX-10R.net
 1Likes
  • 1 Post By JLG0987
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 04-23-2016, 02:04 AM Thread Starter
All show and all go 10r
 
JLG0987's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: BC, Canada
Posts: 5,885
Posting Frequency
         
Bike Wont Rev Past 9000 RPM

Like the title states. Last time I rode the bike was Oct 7th of last year but I remember the problem well. Bike behaves normal under all throttle opening except at WOT at 9000 RPM it'll fall flat on it's face. It had gas tank foam which I though was the problem clogging the fuel pump but nope. Tank was perfectly clean, I did pull the foam out though just in case. Air filter was in good shape. It does have a PCV and auto tune wondering if the MAP is fucked on it which I doubt but I will reload the MAP. Anybody else have any ideas? Buddy thought maybe injectors but I really doubt that.

Funniest part of it only Revving to 9000 RPM though was racing a friend RSV4 I kept up to it, neck and neck.

08 ZX10R


Last edited by JLG0987; 04-23-2016 at 02:34 AM.
JLG0987 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 04-23-2016, 10:22 AM
Always On Mod
 
Animal11's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Nor-Cal
Posts: 1,829
Posting Frequency
      
PCIII on my GSXR failed and the bike wouldn't rev past 12k. Maybe similar? Also check that the fuel line from the tank isn't pinched.

Fast parts, Great Service: PM Mike at Rider's Discount
Animal11 is offline  
post #3 of 5 Old 04-23-2016, 11:04 AM
Judge Dredd Mod
 
mr_honez's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Bastrop, Texas
Posts: 9,057
Posting Frequency
           
I'd pull the PCV and autotune and check from there.

BURNOUT.....
Attitudes are contagious. Mine might kill you.
mr_honez is offline  
 
post #4 of 5 Old 04-23-2016, 05:22 PM
The Pace
 
scout's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: watsonville, ca
Posts: 6,708
Posting Frequency
 
Secondaries aren't opening. I suspect that secondary servo fried. Not sure but I had a similar prob a few years ago on fz1. I removed that servo and the secondaries and all well. I kept going thru plugs before someone told me what what going on.
scout is offline  
post #5 of 5 Old 04-25-2016, 10:53 PM Thread Starter
All show and all go 10r
 
JLG0987's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: BC, Canada
Posts: 5,885
Posting Frequency
         
Opened up the fuel pump it was the filter on the bottom.
scout likes this.

JLG0987 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki ZX-10R.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome